Trial

trial

gp d'itàlia

Toni Bou tanca el curs amb una nova victòria

Trial. El campió va guanyar l’última prova del mundial, que es va disputar a Itàlia. Adam Raga, segon en la general, també va acabar segon

La darrera prova del mundial de trial, que es va disputar a Itàlia, va ser un fidel reflex de la temporada i de la classificació general, amb victòria de Toni Bou i segon lloc per a Adam Raga. El pilot de Piera va aconseguir el seu vuitè triomf en les deu proves de la temporada, i ho va fer amb 18 punts de penalització, al davant del pilot d’Ulldecona, que en va tenir 27. En trial 2, Francesc Moret (Montesa), de Molló, es va assegurar el tercer lloc de la general amb la sisena plaça, mentre que Marc Riva (TRS), de Sant Llorenç Savall, va ser setè a Itàlia i en el mundial. En noies, la barcelonina Maria Giró (Montesa) va ser sisena i la terrassenca Berta Abellán (Beta), vuitena. En el mundial, Berta Abellán ha ocupat el quart lloc i Maria Giró ha estat vuitena.

GP d’Itàlia
1r Toni Bou (Montesa) 18
2n Adam Raga (TRS) 27
3r Jaime Busto (Montesa) 30
5è Jeroni Fajardo (Verigo) 48
9è Albert Cabestany (Sherco) 62
11è Miquel Gelabert (Sherco) 68
General
1r Toni Bou (Montesa) 192
2n Adam Raga (TRS) 164
3r Jaime Busto (Montesa) 131
4t Jeroni Fajardo (Verigo) 121
7è Albert Cabestany (Sherco) 102
11è Miquel Gelabert (Sherco) 54
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)