Motociclisme

Moto GP

GP de l'Aragó

Diumenge rodó per a Marc Márquez

Motociclisme. El pilot de Cervera venç a Alcanyís, amb Maverick quart i Dovizioso setè. L’acompanyen al podi Pedrosa i Lorenzo

Marc Márquez ha guanyat aquest migdia el gran premi de l’Aragó davant del seu company d’equip Dani Pedrosa i de Jorge Lorenzo, un podi que combinat amb el quart lloc de Maverick Viñales i el setè d’Andrea Dovizioso, els seus rivals en la lluita pel títol, fa que s’escapi en la classificació del mundial, amb setze punts més que l’italià de Ducati i vint-i-vuit més que Viñales (224, 208 i 196).

La primera meitat de cursa ha estat dominada sempre per Lorenzo, amb Rossi seguint-lo i Dovizioso i Márquez rere l’italià de Yamaha. A dos segons hi havia un grup que liderava Maverick, amb Pedrosa, Crutchlow, Aleix Espargaró, Álvaro Bautista i Mika Kallio. Amb els pneumàtics degradant-se, els dos pilots de l’equip oficial Honda han passat a l’atac. Márquez, amb el compost més dur, s’ha situat primer a menys de vuit voltes, mentre que Pedrosa, amb compost mig, ha passat a ser el pilot més ràpid en cursa i ha anat guanyant posicions, superant Maverick, Rossi i Lorenzo, el mallorquí ja a menys de tres voltes. Ni Márquez ni Pedrosa han tingut rèplica, una vegada han superat els seus rivals. Al final, Márquez ha entrat primer amb Pedrosa a 0,879 segons i amb Lorenzo a 2,028. A banda del quart lloc de Maverick, a remarcar l’excel·lent cursa d’Aleix Espargaró, sisè a 6,9 segons de Márquez i del seu germà Pol, desè a 14,1.

El proper gran premi, el primer dels tres que es faran en quinze dies al Pacífic, serà a Motegi (Japó) el 15 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)