Motociclisme

esports

procés sobiranista

Marc Márquez es declara partidari del diàleg

Motociclisme. Des del Japó, el líder del mundial de Moto GP es manifesta trist per la situació política que viu Catalunya en aquests moments

“Tinc una sensació una mica de tristesa per on s’ha arribat. Només espero una cosa i és que, a còpia de diàleg, es vagi arreglant tot plegat, com més aviat millor. Perquè d’aquesta situació no en surt ningú beneficiat.” Així s’expressava ahir Marc Márquez des de Motegi, on està preparant el Gran Premi del Japó, en declaracions a Catalunya Ràdio. El pilot cerverí no és aliè al moment polític que viu el país i no va amagar la seva opinió.

Quant a la carrera, que es disputarà diumenge, Márquez prefereix que es desenvolupi sobre una superfície seca. Sigui com sigui, el líder del mundial de Moto GP considera que pot estar entre els quatre primers en qualsevol condició. “Tinc setze punts més –que no és res– que Dovizioso i 28 més que Maverick. Tot està molt ajustat, però fins ara m’he pogut defensar en totes les condicions”, va dir. El català va subratllar que encara no hi ha res decidit en el mundial: “De moment som al Japó, la següent cursa serà a Austràlia... Pot ploure i poden passar moltes coses que influeixin en el resultat, com ara l’elecció dels pneumàtics.” Respecte als nervis que poden aparèixer en aquest moment de la temporada, Marc Márquez va voler treure-hi importància. “És clar que hi ha la tensió, sana i necessària, perquè t’estàs jugant el títol. I, després de tot el que has fet, si no ho remates no serveix per a res. Però som conscients que el campionat es pot guanyar o perdre amb la mateixa facilitat”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)