Trial

Un altre títol al sac

Motor. Toni Bou s’assegura el seu novè campionat d’Espanya de trial amb el segon lloc a Sant Julià de Lòria, on s’imposa a Albert Cabestany

Toni Bou va aconseguir en la prova de Sant Julià de Lòria el seu novè títol del campionat d’Espanya de trial. El pilot de Montesa va acabar segon en la sisena cursa del calendari –les cinc primeres les va guanyar totes– i va ser superat per Albert Cabestany (Sherco), però els 17 punts que va sumar van ser suficients per sentenciar el campionat quan encara falta una prova per disputar-se (Vall-de-roures, 19 de novembre). El podi, el segon que fa aquesta temporada, el va completar Miquel Gelabert (Sherco).

Adam Raga (TRS), que era l’únic pilot encara amb possibilitats matemàtiques de lluitar pel títol contra Bou, finalment només va poder ser cinquè, superat també per Jeroni Fajardo (Vertigo). “Avui ha estat complicat i les zones patinaven. Eren difícils”, valorava Bou després de la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)