Fórmula 1

Vettel torna al graó més alt del podi en el GP del Brasil

Fórmula 1. El pilot de Ferrari supera Bottas en la sortida i creua la meta al davant del seu rival en la lluita pel subcampionat del món

Sebastian Vettel ha guanyat aquesta tarda el GP de Brasil de F-1, la penúltima cita del curs. El pilot de Ferrari ha arrencat millor que Valtteri Bottas, que sortia de la posició preferent, l’ha superat en el primer revolt i s’ha escapat cap a la victòria, la cinquena del curs per a ell i per a l’equip italià. El pilot finlandès de Mercedes ha girat sempre a menys de tres segons del bòlid vermell, però no l’ha pogut desbancar en l’única aturada a boxs i ha entrat segon. Amb aquest resultat, Vettel avantatja Bottas de 22 punts en la lluita pel subcampionat del món, quan només falta el GP d’Abu Dhabi per disputar-se.

El tercer esglaó del podi ha estat per a l’altre Ferrari, de Kimi Räikkönen, i la quarta posició, per a Lewis Hamilton, protagonista d’una gran remuntada després d’haver sortit de la línia de boxs. El tetracampió del món de Mercedes ha tret suc de la neutralització de la cursa en la primera volta, per la topada entre Daniel Ricciardo, Stoffel Vandoorne i Kevin Magnussen, que li ha permès enganxar-se al grup. Calçat amb els pneumàtics tous, el pilot anglès ha endarrerit l’aturada a boxs fins a la volta 43 (de 71), i en l’última tirada amb els pneumàtics supertous ha superat Max Verstappen (Red Bull) i ha estat a punt de prendre-li el podi a Kimi en els últims girs.

Ricciardo s’ha refet de l’incident inicial per entrar sisè, al davant de Felipe Massa (Williams), Fernando Alonso (McLaren), Sergio Pérez (Force India) i Nico Hülkenberg (Renault), ja doblat. Esteban Ocon també ha plegat en una altra topada en la primera volta, amb la qual cosa Hamilton és ara l’únic pilot que ha acabat totes les curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)