Fórmula 1

esports

medi ambient

El Circuit més sostenible

Motor. La FIA renova la màxima acreditació mediambiental al Circuit de Barcelona-Catalunya, pioner en el compromís ferm en aquest àmbit

El Circuit de Barcelona-Catalunya avança en l’objectiu d’esdevenir el primer del món amb petjada zero de CO2. La renovació de l’acreditació de nivell excel·lència en sostenibilitat que atorga la FIA, confirmada ahir, és un pas més en la implicació mediambiental capdavantera del complex vallesà, que fa tres anys va ser el primer circuit de F-1 a rebre aquesta distinció de l’ens rector de l’automobilisme. El compromís del Circuit en aquest àmbit ve de lluny, ja que el 2008 va ser el primer a obtenir la certificació mediambiental ISO. “Seguirem treballant per millorar i créixer pel que fa a la sostenibilitat de les nostres instal·lacions”, referma el seu president, Vicenç Aguilera. Entre altres coses, el Circuit promou el consum responsable de recursos, la mobilitat sostenible, el vehicle elèctric i la bicicleta, i els espais verds.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)