Ral·lis

El Ral·li Catalunya, amic de l’entorn

Motor. La FIA premia el programa mediambiental de la prova del RACC

L’organització del Ral·li Catalunya-Costa Daurada, fet ara fa un mes, tenia dos eixos bàsics d’actuació: la seguretat del públic i el respecte del medi ambient. La FIA acaba de premiar aquest darrer àmbit –de retruc, també el primer– atorgant a la prova del RACC la certificació de nivell d’excel·lència en sostenibilitat. El Ral·li Catalunya s’afegeix així a una llista en què també figuren els d’Austràlia, Suècia, Gal·les, Portugal i Finlàndia, mentre que l’únic circuit de F-1 distingit continua essent el de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, que aquesta setmana ha renovat l’acreditació concedida per l’ens rector de l’automobilisme el 2015.

La distinció culmina una tasca engegada pel RACC fa més de cinc anys i desenvolupada al màxim en aquesta edició, en bona part gràcies a la col·laboració del públic i dels equips –disposaven de contenidors per reciclar els residus– i de Port Aventura, on hi havia el parc d’assistència. A més, el disseny de l’itinerari, la gestió dels recursos i la mobilitat de l’organització –amb motos elèctriques i una flota de 30 Seat León TGI (híbrids de GNC)– també es va fer amb criteris mediambientals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)