Motociclisme

Reasfaltaran la pista de Montmeló al gener

Motor. Les modificacions requerides per la FIM al circuit farà que s’ampliï també l’escapatòria de l’antic revolt 12 de MotoGP

El consell d’administració del Circuit de Barcelona-Catalunya ha aprovat l’execució de les modificacions de la pista requerides per la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) per tal d’homologar el traçat.

Així, per tal de millorar-ne la seguretat i com a requisit indispensable per a la seva homologació, es reasfaltarà íntegrament la pista i s’ampliarà l’escapatòria de l’antic revolt 12 de MotoGP. Per fer-la s’hauran d’eliminar dos mòduls de la tribuna C i s’haurà de desplaçar la tribuna H completament, per tal de guanyar el màxim d’espai per a l’escapatòria –des del punt de frenada s’ampliarà de 20 metres–, que passarà a ser tota de grava. Amb la modificació, la cursa de motos es disputarà sobre un traçat de 4.627 metres, perquè la nova configuració per al 2018 utilitzarà la variant de Fórmula 1 al revolt de La Caixa (10). Les obres i el reasfaltatge es duran a terme el mes de gener, a excepció del desmuntatge de les tribunes, que es farà durant les darreres setmanes de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)