Fórmula 1

Doblet de Mercedes per tancar el curs de la F-1

Fórmula 1. Bottas i Hamilton acaben primer i segon en el GP d’Abu Dhabi, amb Vettel molt despenjat en el tercer lloc

Valtteri Bottas ha vençut l’últim gran premi de la temporada 2017 de F-1. El pilot finlandès de Mercedes ha mantingut el primer lloc en l’arrencada del GP d’Abu Dhabi i ha creuat la meta al davant del seu company Lewis Hamilton. El campió del món l’ha empaitat sense miraments durant tota la cursa però no l’ha pogut avançar. Sebastian Vettel ha entrat tercer, però despenjat gairebé vint segons de les fletxes de plata. Tanmateix, amb aquest resultat el cap de files de Ferrari n’ha fet prou per refermar el segon lloc de la general de pilots, al davant de Bottas.

En canvi, el seu company Kimi Räikkönen ha guanyat un lloc en la classificació final del curs, gràcies a l’abandonament de Daniel Ricciardo, per una avaria en el Red Bull. L’australià ha perdut el quart lloc en la cursa i en la general en favor del finlandès de Ferrari. El segon Red Bull, de Max Verstappen, ha acabat cinquè, enganxat a Kimi i al davant de Nico Hülkenberg. Amb la sisena posició del pilot alemany, Renault s’ha enlairat fins al sisè lloc de la general de constructors, superant Toro Rosso, per bé que l’altre bòlid groc, de Carlos Sainz, ha hagut de plegar quan li han deixat una roda mal collada en l’única aturada a boxs.

Rere Hülkenberg han entrat els Force India de Sergio Pérez i Esteban Ocon, setè i vuitè, mentre que Fernando Alonso i Felipe Massa han repetit la lluita de fa quinze dies, al Brasil, ara per les últimes posicions dins dels punts, a una volta de Bottas. L’asturià de McLaren ha superat el brasiler de Williams després de l’aturada a boxs –l’únic canvi de posició entre els deu primers, a banda de la retirada de Ricciardo–, però Massa ha esgarrapat un puntet en l’última cursa de la seva carrera en la F-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)