Trial

Gas Gas, amb Jaime Busto i Jeroni Fajardo per al 2018

Motor. L’equip es va presentar ahir a Bilbao i demà debuta en el mundial ‘indoor’, a Vendée

El Gas Gas Trial Factory Team 2018 es va presentar ahir a Bilbao, amb Jaime Busto i Jeroni Fajardo a l’equip que tornarà a dirigir Marc Colomer i que demà mateix farà el seu debut en la primera prova del mundial indoor, que comença un mes abans del que era habitual a la localitat francesa de Vendée.

La posada en escena de la formació es va fer a Bilbao en deferència a Busto, que la setmana que ve fa 20 anys i que és de la localitat costanera de Górliz –a menys de mitja hora de la capital de Biscaia–. “És un nou repte per a mi. Tindré una moto nova, que sempre havia volgut pilotar”, va dir el basc, que compartirà equip amb Fajardo, a Gas Gas després d’una dècada. “És un canvi que em permetrà millorar molt les dues properes temporades”, apuntava el pilot selvatà, que aspira a lluitar pels podis.

“L’objectiu de Gas Gas és tornar a ser campions del món al més aviat possible. Sabem que és difícil, però és el que ens motiva a millorar per lluitar per la victòria”, va dir Colomer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)