Motociclisme

Test oficial de MotoGP al circuit

Motor. La doble jornada de proves, el 22 i el 23 de maig, servirà també per validar la modificació del traçat, que ja s’ha iniciat i que no estarà conclosa fins a finals de gener

El circuit de Barcelona-Catalunya serà l’escenari de dues jornades oficials de test de MotoGP, el 22 i el 23 de maig, que no aniran en detriment dels que es faran després del GP de Catalunya. Aquests dos dies serviran per verificar els efectes de la modificació del traçat i el reasfaltatge que ha calgut emprendre per conservar el GP de Catalunya (del 15 al 17 de juny). Ho va anunciar ahir el director del circuit, Joan Fonserè. El test es farà una setmana després del GP de F-1. Així, els responsables del circuit confien que quan arribin les dates del GP ja no hi haurà més debat al voltant de la pista perquè ja haurà estat provada en condicions idèntiques a les que es trobaran.

Les obres ja han començat amb els primers moviments en la zona de l’escapatòria del revolt 12, que serà reformada i ampliada. Aquests treballs deixaran inhàbil la pista fins a finals de gener.

Fonserè també va donar algunes dades de l’exercici del 2017 (318 dies d’ocupació, 565.550 espectadors, 7 milions de valor econòmic de l’impacte en mitjans escrits, aquestes dues últimes clarament a l’alça) i va donar detalls del calendari del 2018, en què, test de MotoGP a banda, destaca el manteniment dels tres campionats del món (F-1, MotoGP i ral·licròs) i la incorporació de la Challenge Ferrari (15-16 de setembre) al costat de les proves consolidades (Esperit de Montjuïc, 24 hores moto i auto, GT Open, festival de la velocitat i curses estatals i nacional) i tota la pretemporada de F-1. També va explicar que s’ha encarregat l’estudi d’impacte econòmic –via concurs– a l’escola universitària TecnoCampus Mataró, perquè es vol que sigui exhaustiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)