Trial

motociclisme

trial 'indoor'

L’espectacle torna a casa

Motor. Barcelona, bressol del trial ‘indoor’, és la cinquena de les vuit cites del mundial d’X-trial. El pluricampió Toni Bou ha guanyat les quatre anteriors i suma onze victòries al Palau Sant Jordi

Els asos de l’equilibri dinàmic tornaran a enlluernar el públic del Palau Sant Jordi diumenge vinent a la tarda, en la 41a edició del Trial Indoor Solo Moto de Barcelona, la prova degana de l’especialitat. La cita catalana serà la cinquena del mundial d’X-trial, renovat de cap a peus per la incorporació del promotor francès 2Play. D’una revolada, el curs sota sostre ha passat de quatre a vuit proves puntuables, i el format de la competició s’ha refet per multiplicar-ne l’emoció. Ara nou pilots disputen la primera volta, i els sis millors fan una segona volta en dos grups de tres. Els guanyadors dels dos grups s’enfronten cara a cara en la final.

El nou format no ha impedit que Toni Bou –onze victòries a Barcelona– hagi guanyat les quatre proves disputades, però ha ofert sorpreses com el segon lloc de Miquel Gelabert en l’última, a Estrasburg. El gironí i Arnau Farré –els dos últims campions d’Europa– s’estrenen al Sant Jordi, on a més de Bou competiran Adam Raga (cinc victòries) i Jeroni Fajardo, tercer l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)