Motociclisme

Crutchlow, el més ràpid

Motor. Va fer el millor temps en la primera presa de contacte en el circuit tailandès de Buriram, just davant d’Àlex Rins i Marc Márquez

Cal Crutchlow (Honda) va ser el més ràpid en la primera presa de contacte amb el circuit tailandès de Buriram, que aquest any s’incorpora al mundial. La forta calor i la humitat van marcar la jornada, en la qual cap pilot va fer una tanda de més de deu voltes. Fins a vint pilots van quedar a menys d’un segon. De fet, el temps de Crutchlow (1:30.797) només va ser 12 mil·lèsimes millor que el del segon classificat, el català Àlex Rins (Suzuki). Marc Márquez va acabar tercer (1:30.912), després d’haver anat tots els dies en posicions del davant. Per sota d’1:31 també van acabar Andrea Dovizioso (Ducati) i Dani Pedrosa (Honda). La primera Yamaha classificada va ser la de Valentino Rossi, que ahir va fer 39 anys, per bé que només va poder ser vuitè (1:31.189). El seu company d’equip Mack Viñales va ser onzè (1:31.294).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)