Motociclisme

L’últim test per afinar el conjunt

Moto GP. Losail, que obre el mundial el 18 de març, és el marc dels últims entrenaments oficials

Un, dos i tres dies són els que queden de la pretemporada de Moto GP, les darreres 24 hores de tests oficials que es faran a partir d’avui des de les 11 h fins a les 19 h (hora catalana) al circuit de Losail, al desert de Qatar, traçat que obrirà el mundial 2018 el diumenge 18 de març.

L’última oportunitat de pilots i equips per afinar el conjunt; el punt més important és l’elecció de l’especificació final del motor, perquè una vegada es posi en circulació en els entrenaments del primer gran premi ja no es pot modificar. En aquest sentit, i amb els precedents dels dos últims anys, aquest test és cabdal per a l’equip Repsol Honda, fantàstic tant en ritme (Marc Márquez) com a una volta (Dani Pedrosa) en les condicions de calor sufocant de Sepang i Buriram, però que necessita testar el seu comportament en una pista amb temperatures molt més suaus i en què es roda de nit –els entrenaments acaben a les 21 h (hora local).– En l’última hora del tercer dia es mullarà el circuit per provar la conducció de nit i amb el circuit moll. Més problemes tenen a Yamaha i a Ducati, especialment Maverick Viñales, molt perdut a Tailàndia (12è), i Jorge Lorenzo, finíssim a Sepang i sense sensacions a Buriram amb la nova Ducati –Losail ha estat sempre un bon circuit per a la moto italiana–. Serà igualment interessant veure com es mouen la Suzuki i Àlex Rins i comprovar l’estat físic de Pol Espargaró, lesionat i absent a Tailàndia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)