Motociclisme

Zarco s’endú la primera posició preferent del curs

Motociclisme. El pilot privat de Yamaha és el més ràpid en l’entrenament cronometrat del GP de Qatar, al davant de Marc Márquez i la millor Ducati, de Petrucci

Johann Zarco (Yamaha) ha donat la sorpresa en l’entrenament cronometrat del GP de Qatar, en l’arrencada del curs de MotoGP. El pilot de Tech 3, l’equip satèl·lit de la marca japonesa, ha avantatjat el vigent campió, Marc Márquez (Honda), i la millor Ducati, de Danilo Petrucci, de poc més de dues dècimes. Tots tres han baixat d’1:54, per sota del rècord de la pole de Jorge Lorenzo (1:53.9), que feia deu anys que durava.

Per la seva banda, Àlex Rins (Suzuki) s’ha fet un forat en la segona línia, al costat d’Andrea Dovizioso (Ducati), i al davant de Dani Pedrosa (Honda), setè, en la tercera línia. Després de passar el tall de la Q1, Maverick Viñales (Yamaha) ha tancat el grup de la Q2, dotzè. Pel que fa a la resta de catalans, Aleix Espargaró (Aprilia) sortirà demà tretzè; Tito Rabat (Ducati), setzè, i Pol Espargaró (KTM), que ha caigut en els lliures i ha tingut una avaria en la Q1, 22è.

En Moto2, Àlex Márquez (Kalex) ha fet la posició preferent amb autoritat, avantatjant Lorenzo Baldassarri (Kalex) de tres dècimes i Pecco Bagnaia (Kalex) de més de mig segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)