Fórmula 1

Feres engabiades

Fórmula 1. Poques ganes de parlar i moltes de pilotar en la primera compareixença oficial a Melbourne dels grans protagonistes del mundial

“És que no és precisament la part més emocionant del cap de setmana.” Lewis Hamilton es va espolsar del damunt amb aquestes paraules l’aparent displicència dels tres protagonistes de la primera roda de premsa del curs. Ni el pilot de Mercedes ni els seus col·legues Sebastian Vettel i Daniel Ricciardo van ser gaire eloqüents en la jornada prèvia del GP d’Austràlia. Es notava que on realment volien ser era al volant dels seus bòlids. O potser és que encara no tenien les respostes. Els interrogants s’hauran començat a esvair aquesta matinada, hora catalana, amb la primera sessió lliure a Melbourne.

Tanmateix, alguna cosa van dir. Hamilton ha “treballat” per rendir a un nivell encara més alt; Vettel diu que Ferrari “intentarà” trobar prou velocitat per guanyar, i Ricciardo creu que aquest serà el seu millor GP de casa (el 2014 va enlairar el Red Bull fins al segon lloc, però va ser exclòs per una irregularitat tècnica).

Si més no, la compareixença va deixar algun moment graciós. Per exemple, quan a Hamilton li van preguntar si ja havia arribat al seu sostre. “Espero que no. Segur que hi ha un sostre pel que fa a la forma física, però no sento pas que hi hagi arribat.” “Jo encara sóc jove”, va dir Ricciardo. “Lewis és més gran que nosaltres. Si ell encara no hi ha arribat...”, va afegir-hi Vettel.

El segon instant divertit es va produir quan Vettel va insistir que no pensa fer com el seu company Kimi Räikkönen i obrir un perfil a Instagram ni a cap xarxa social. “No ets a les xarxes? Però si em sembla que et segueixo!”, li va dir Hamilton. “Doncs enhorabona a qui sigui que segueixes, perquè no sóc jo!”, va replicar l’alemany. Tot plegat, per deixar córrer el temps abans d’engegar els motors.

ELS PROTAGONISTES

Ser a la F-1 i en els equips en què estem és un privilegi. L’objectiu final de tots és ser el millor
Lewis Hamilton
mercedes
Segons el que s’ha vist als tests, estem en bona forma. Ara, sempre podríem estar millor
Sebastian Vettel
ferrari
És probable que hàgim de ser penalitzats per un quart motor, però és aviat per pensar-hi
Daniel Ricciardo
red bull-tag heuer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)