Trial

Gabriel Marcelli guanya els 3 Dies de Santigosa

Trial. La 47a edició, amb Francesc Moret líder els primers dies, es va decidir en la darrera jornada. Laia Sanz va guanyar en dones

El gallec que s’entrena a Ripoll Gabriel Marcelli (Montesa) va ser el vencedor de la 47a edició dels 3 Dies Trial Santigosa, disputada el cap de setmana a Sant Joan de les Abadesses. Marcelli (1989) va tancar la competició amb dos punts de penalització i va superar el pilot de Molló Francesc Moret (Montesa), que havia liderat la prova les dues primeres jornades i que partia el darrer dia amb un peu menys que Marcelli i el també gallec Jorge Casales (Vertigo), que acabaria segon amb tres punts. Oriol Noguera (Jotagas) va acabar en la tercera posició amb sis i Moret va ser quart –set– seguit del veterà Dougie Lampkin (Vertigo) i el júnior Toby Martyn (Montesa), amb nou i dotze.

A més dels pilots que van ocupar els primers llocs, la prova va reunir referents del trial que consoliden la cita del Ripollès com ara Takahisa Fujinami, Albert Cabestany, Jeroni Fajardo, Miquel Gelabert, Jaime Bustos i Marc Riba. Laia Sanz (Montesa) va ser dissetena absoluta i la millor dona, seguida de Sandra Gómez i Maria Giró en la categoria femenina, que també va incloure Berta Abellán –lesionada dissabte– i l’alemanya Theresa Bäuml. Els 3DTS van ser uns de les més internacionals, amb pilots d’Anglaterra, Noruega, Israel, Suïssa, Suècia, Escòcia, Alemanya i França. El trofeu Ricard Pinet, al pilot més jove i més ben classificat, va ser per al txec David Fabián i el trofeu Mestressa de Santigosa, per a Francesc Moret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)