Més motor

Curses amb història

Clàssics. El ‘revival’ Esperit de Montjuïc viu una intensa jornada, amb més de 200 cotxes a la pista i un gran ambient ‘retro’ al pàdoc

Deu hores d’activitat a la pista –incloent-hi cinc curses– complementades amb un gran ambient al pàdoc. L’Esperit de Montjuïc va viure ahir una intensa jornada al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb al·licients per als aficionats més nostàlgics i també per als més petits.

A la pista, Vincent Gaye va vèncer el Greatest Trophy amb un Ferrari 275 GTB/C de 1966; en la F-2 Classic es va imposar Charles Veillard (Ralt RT1 de 1977); en el grup C (biplaces tipus Le Mans) va guanyar el Porsche 962C de 1990 de Lecourt i Narac, després de l’avaria en l’últim gir del Mercedes C11 de 1989 de Lendoudis i Aguas, i Van Riet es va endur la cursa de resistència amb un Cobra del 65. Per últim, en la copa Clio moderna, els francesos Pouget i Milan van precedir el català Jordi Palomeras. El revival es clou avui amb set curses més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)