Fórmula 1

Vettel i Räikkönen encapçalen la graella en el GP de la Xina

Fórmula 1. Els Ferrari tornen a relegar els Mercedes a la segona línia per segona cursa seguida

Sebastian Vettel sortirà de la posició preferent en el GP de la Xina, després de marcar aquesta matí (hora catalana) el millor temps en la Q3 de l’entrenament qualificatiu. L’altre Ferrari, de Kimi Räikkönen, arrencarà al seu costat en la primera línia de la graella, per segona cursa seguida. Així doncs, els Mercedes han tornat a quedar relegats a la segona línia, amb Valtteri Bottas al davant de Lewis Hamilton.

La tercera línia és per als Red Bull de Max Verstappen i Daniel Ricciardo. L’australià ha trencat el motor en la tercera sessió lliure i ha hagut de menester un propulsor Renault (TAG Heuer) nou.

Nico Hülkenberg (Renault), Sergio Pérez (Force India), Carlos Sainz (Renault) i Romain Grosjean (Haas) han estat els altres participants en la Q3 i completaran els deu primers llocs de la graella.

En la Q2, els pilots de Mercedes i Ferrari han passat el tall amb el pneumàtic tou en comptes de l’ultratou, per tal de començar la cursa amb aquest compost més durador. En aquesta mànega han quedat eliminats Kevin Magnussen (Haas), Esteban Ocon (Force India), Fernando Alonso i Stoffel Vandoorne (McLaren) i Brendon Hartley (Toro Rosso).

En la Q1 han caigut els Williams de Serguei Sirotkin i Lance Stroll, l’altre Toro Rosso, de Pierre Gasly, i els Sauber de Charles Leclerc i Marcus Ericsson, que ocuparan l’última línia de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)