Ral·lis

Enfrontament a tres bandes en el ral·li de Portugal

Motor. Ogier, Neuville i Tänak, els favorits en la sisena prova del WRC

El mundial de ral·lis del 2018 és cosa de Sébastien Ogier (Ford), Thierry Neuville (Hyundai) i Ott Tänak (Toyota), que s’han repartit les victòries en les cinc proves disputades fins ara. Aquest vespre començarà la sisena, a Portugal, amb la famosa superespecial de Lousada, en què els pilots s’enfronten per parelles en un circuit de ral·licròs. El vigent campió, Ogier, és el líder de la general amb tres victòries, per només una dels seus perseguidors, però en els trams de terra de Portugal tornarà a patir obrint la cursa en la primera etapa de demà, un fet que a l’Argentina el va relegar al quart lloc, mentre que Tänak i Neuville van ser primer i segon.

Entre els 88 inscrits destaca el retorn de Mads Ostberg amb el tercer Citroën i que Hyundai farà córrer quatre cotxes, amb Hayden Paddon al volant del quart i20, al costat de Neuville, Mikkelsen i Dani Sordo. En WRC2 Nil Solans i Miki Ibáñez (Ford R5) correran el seu cinquè ral·li seguit (quart puntuable). Són setens de la general (22 punts), encapçalada pel vigent campió Pontus Tidemand (Skoda, 68). El ral·li tindrà vint trams, amb un total de 358 quilòmetres cronometrats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)