Més motor

A punt per a les 500 Milles

Motor. Oriol Servià és onzè en l’últim escalfament previ a la gran cursa americana, que se celebrarà demà a Indianapolis

Oriol Servià va ser onzè ahir en l’últim entrenament lliure abans de la sortida de les 500 Milles d’Indianapolis, que s’esdevindrà demà a un quart de set de la tarda, hora catalana. El més ràpid va ser Tony Kanaan (366,6 km/h), que arrencarà desè, mentre que la mitjana del gironí –26è a la graella– va ser de 359,7 km/h. Danica Patrick va rodar a 359,9 km/h, vuitena (sortirà setena). L’autor de la posició preferent, Ed Carpenter, va ser catorzè (359,4 km/h).

Indianapolis és un lloc de tradicions arrelades, i és per això que aquest escalfament previ encara s’anomena Carb Day, un vestigi de quan servia per ajustar el carburador dels bòlids amb vista a la cursa, que –ara i sempre– consta de 200 voltes a l’oval de quatre quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)