Més motor

Monòleg de Toyota

Motor. Els dos cotxes de l’únic equip de fàbrica s’alternen en les dues primeres places de les 24 hores de Le Mans en les primeres hores

El Toyota número 7 i el Toyota número 8, en què hi ha l’asturià Fernando Alonso, van dominar completament les primeres hores de les 24 hores de Le Mans. Els dos vehicles de l’únic equip de fàbrica es van anar alternant en la primera posició, però cap dels dos cotxes es va escapar definitivament i la diferencia sempre va ser de segons. La resta de rivals van anar quedant enrere a mesura que van anar passant les voltes i només les entrades dels diferents safety cars per diversos accidents va evitar que les diferències fossin més àmplies. El tercer classificat ja estava a més de dues voltes. Alonso va fer el segon relleu, i va tenir un bon debut en aquesta mítica cursa. El lloretenc Miquel Molina (Ferrari 488) va tenir alguns problemes i es va situar al voltant del lloc cinquanta de la general i era el setzè de la seva categoria LM GTE.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)