Fórmula 1

Màxima igualtat a Silverstone

Fórmula 1. Vettel és el més ràpid en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Anglaterra, a menys d’una dècima del registre de Hamilton al matí

Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Anglaterra, la desena prova del mundial de F-1. El pilot anglès de Mercedes ha fet 1:27.487, gairebé quatre dècimes més ràpid que el seu company, Valtteri Bottas. El líder del campionat, Sebastian Vettel (Ferrari), ha estat tercer (1:27.998), però ja a mig segon de Hamilton.

A continuació han entrat Daniel Ricciardo (Red Bull, 1:28.144), el segon Ferrari, de Kimi Räikkönen (1:28.218), que ha fet una virolla, i Max Verstappen (Red Bull, 1:28.325). El vencedor del GP d’Àustria, diumenge passat, ha estat l’únic pilot que no ha muntat el pneumàtic tou, i ha fet el temps amb el mitjà. A més, al final de la sessió ha quedat a l’estacada per un problema en la caixa de canvis.

El millor dels altres ha estat Romain Grosjean (1:29.352, setè), per bé que el pilot francès de Haas ha tingut un accident quan ha intentat prendre el primer revolt de Silverstone amb l’aleró mòbil obert, una circumstància que de moment només sembla a l’abast dels Mercedes, Ferrari i Red Bull.

Accident de Verstappen

L’accident ha impedit que Grosjean disputés la segona sessió, en què Vettel ha fet el millor temps, 1:27.552, seguit per Hamilton, 1:27.739, a menys de dues dècimes. De tota manera, l’anglès ha acabat amb el millor temps absolut del dia. Tanmateix, la igualtat és màxima entre Mercedes i Ferrari.

A banda de Grosjean, Verstappen tampoc ha pogut marcar cap registre, atès que ha sortit de la pista en la primera volta llançada, amb el compost dur, i ha colpejat el mur de pneumàtics. En aquesta sessió, el primer del grup perseguidor ha estat Fernando Alonso (1:29.306, sisè).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)