Fórmula 1

Hamilton fa la ‘pole’ a casa seva

Fórmula 1. L’anglès ha superat en 44 mil·lèsimes el temps de Sebastian Vettel, que sortirà segon

Tot i que va tenir una bona primera jornada, Lewis Hamilton s’ha refet i ha aconseguit la pole position al gran premi de la Gran Bretanya amb un temps d’1:25.892 amb el què ha superat Sebastian Vettel a falta d’un minut per acabar la sessió. L’alemany, que ha dominat la Q3 amb el seu Ferrari durant la majoria del temps, ha vist com el campió del món millorava el seu temps en 44 mil·lèsimes i el relegava a la segona posició de la graella del circuit de Silverstone. El finès Kimi Raikkonen ha somiat amb la posició preferent en la seva última volta però finalment s’ha hagut de conformar amb la tercera posició. Al seu costat hi serà el seu compatriota de Mercedes, Valteri Bottas.

Els Red Bull de Verstappen i Ricciardo ocuparan la tercera fila, mentre que Fernando Alonso sortirà 13è després de quedar fora de la Q3. Carlos Sainz, que per primer cop aquesta temporada no ha passat el tall de la Q1, ha estat 16è.

Brendon Hartley no ha pogut participar en la sessió de classificació oficial després de protagonitzar un gran ensurt en la sessió d’entrenaments lliures amb un fort accident. El Toro Rosso del neozelandès s’ha estavellat contra el mur en el revolt 6 quan s’ha trencat la suspensió davantera esquerra quan rodava a una gran velocitat, però el pilot ha sortit il·lès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)