Fórmula 1

Vettel, al capdavant en la primera jornada del GP d’Hongria

Fórmula 1. Red Bull es postula com el rival més feixuc de Ferrari, amb Verstappen a menys d’una dècima del pilot alemany

Sebastian Vettel ha fet aquesta tarda el millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Hongria (1:16.834). De moment, el rival més feixuc de Ferrari és Red Bull, amb Max Verstappen segon (1:16.908). Els pilots alemany i holandès han estat els únics a baixar d’1:17, amb el pneumàtic ultratou, al davant dels seus companys respectius, Daniel Ricciardo (Red Bull) i Kimi Räikkönen (Ferrari). Cinquè i sisè han entrat Lewis Hamilton i Valtteri Bottas, però els pilots de Mercedes no han pogut fer una volta neta amb l’ultratou. El pilot anglès ha fet 1:17.587 amb el tou i el finlandès, 1:17.868 amb el mitjà –el més dur disponible–, a més d’un segon de Vettel.

La resta de posicions entre els deu primers han estat per a Romain Grosjean (Haas), Carlos Sainz (Renault), Pierre Gasly (Toro Rosso) i Esteban Ocon (Force India), desè, a gairebé dos segons del Ferrari capdavanter.

Els pilots han pogut completar les simulacions de cursa amb normalitat, sota un cel cada cop més tapat que amenaçava pluja i la temperatura de l’asfalt a la baixa.

Ricciardo comença bé

En la primera sessió, Daniel Ricciardo ha fet el millor temps, amb un registre d’1:17.613. El pilot australià de Red Bull ha avantatjat Sebastian Vettel i l’altre Red Bull, de Max Verstappen, de menys d’una dècima. Més despenjat, però encara per sota d’1:18, ha entrat Kimi Räikkönen amb el segon Ferrari, mentre que els Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas han estat cinquè i sisè, ja en l’1:18.

La sessió no ha estat gaire representativa pel que fa als temps. Vettel ha estat l’únic pilot capdavanter que només ha utilitzat el pneumàtic ultratou, mentre que el seu company Räikkönen ha muntat un joc d’ultratous i un de tous. Per la seva banda, Mercedes i Red Bull només han voltat amb els compostos més durs (el tou i el mitjà).

Romain Grosjean (Haas) ha estat el millor dels altres, setè (a 1.3), al davant dels Renault de Nico Hülkenberg (malgrat que ha tingut una avaria) i Carlos Sainz, i el seu company Kevin Magnussen, desè, a un segon i mig de Ricciardo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)