Ral·lis

Tänak mana i Ostberg meravella en el Mil Llacs

Motor. El pilot estonià de Toyota lidera la primera etapa del ral·li de Finlàndia, però la sorpresa és el segon lloc del noruec de Citroën

Ott Tänak encapçala el ral·li Mil Llacs de Finlàndia després de la primera etapa. El pilot estonià de Toyota acumula cinc escratxs en onze trams disputats, però només avantatja Mads Ostberg de 4.3 segons. Amb tres escratxs, el pilot noruec de Citroën és la gran sorpresa de la prova, que va arribar a liderar en l’equador de l’etapa. Tercer és un altre Toyota, de Latvala, a 21.9. Pel que fa als líders del campionat, Sébastien Ogier (Ford) és sisè, a un minut, i Thierry Neuville (Hyundai), desè, a gairebé dos. Tots dos van perdre temps per haver d’obrir unes pistes de terra molt seques. El belga, a més, va fer una virolla que el va despenjar d’Ogier. Amb la bolcada de Mikkelsen, el millor Hyundai és Paddon, quart, a 36.4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)