Ral·lis

Tänak no falla i repeteix victòria a Alemanya

Motor. L’estonià va mantenir el ritme en l’última jornada, mentre que Dani Sordo i Jari-Matti Latvala van abandonar i van aplanar el camí de Neuville cap al segon lloc

L’estonià Ott Tänak (Toyoto) va assaborir ahir a Alemanya la tercera victòria de la temporada en ell mundial de ral·lis en completar l’últim tram cronometrat amb 39.2 segons d’avantatge respecte del belga Thierry Neuville (Hyundai). El podi el va completar el finlandès Esapekka Lappi (Toyota).

La jornada va estar marcada per l’accident de l’espanyol Dani Sordo (Hyundai), que partia com a segon i que va sortir-se del traçat i va colpejar contra un vinyar.

També va tenir problemes Jari-Matti Latvala, que va caure de les posicions de podi per una fallada hidràulica en el seu Toyota. Això va facilitar la feina a Tänak, que d’aquesta manera va repetir el triomf del 2017 a Alemanya. A més, és la segona victòria seguida pel de Toyota després que ja fos el més ràpid a Finlàndia. No només va ser ell el beneficiat dels problemes de Sordo i Latvala. Amb els dos pilots fora de combat, Neuville va pujar al segon lloc i reforça encara més el seu lideratge en el campionat del món. Després de dos anys quedant segon en el mundial, Neuville comença a veure el títol a l’horitzó. Ogier (Ford), guanyador dels cic últims mundials, és manté segon.

La propera cita del mundial serà del 13 al 16 de setembre a Turquia.

Ral·li d’Alemanya
1r. Ott Tänak (Toyota) 3h03:36.9
2n. Thierry Neuville (Hyundai) a 39.2
3r. Esapekka Lappi (Toyota) a 1:00.9
4t. Sebastien Ogier (Ford) a 1:34.5
5è. Teemu Suninen (Ford) a 2:02.9
Moto 2
1r. Thierry Neville (Hyundai) 172
2n. Sebastien Ogier (Ford) 149
3r. Ott Tänak (Toyota) 136
4t. Esapekka Lappi (Toyota) 88
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)