Més motor

Triomf i desqualificació de Fernando Alonso a les 6 hores de Silverstone

Motor. Toyota estudia si presentar recurs després de quedar-se sense doblet per una flexió excessiva del fons pla dels monoplaces

Fernando Alonso ha tingut una setmana intensa. Dies després d’anunciar la retirada cansat de no guanyar mai a la Fórmula 1, havia matat el cuquet amb una victòria al volant d’un Toyota a les 6 hores de Silvestone, però l’alegria li ha durat poc perquè l’organització ha acabat desqualificant els dos cotxes de l’escuderia japonesa en considerar que la flexió del fons pla dels monoplaces era excessiva. Es permeten cinc centímetres i el cotxe de l’asturià en feia nou.

Toyota encara no ha decidit si presentarà una apel·lació, tot apunta que ho farà, però d’entrada s’ha quedat sense doblet. El cotxe número vuit, amb Fernando Alonso, Buemi i Nakajima s’havia imposat per davant del set, amb Conway, Nakajima i López. L’escuderia japonesa defensa que la flexió del fons pla no ha variat en tota la temporada i les peces han superat tots els exàmens, però les característiques de Silverstone han castigat els vehicles, provocant un trencament de la subjecció interna. Els comissaris de la cursa han rebutjat l’argument, argumentant que els cotxes han de poder aguantar les sis hores de la competició

Així, finalment la victòria ha estat per al Rebellion 3 conduït per Gustavo Menezes, Thomas Laurent i Mathias Beche per davant de l’altre Rebellion i de l’SMP Racing.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)