Ral·lis

Sainz i Peterhansel seran companys de Nani Roma al Dakar

Motor. L’equip Mini tindrà el català com a punta de llança en 4x4 clàssic, mentre que els ex de Peugeot competiran en buguis, al costat d’un altre clàssic com Cyril Despres

Mini ha lligat un superequip per al pròxim Dakar. L’escuderia ha anunciat avui els fitxatges de Carlos Sainz i Stéphane Peterhansel, quan ja tenia Nani Roma en nòmina. El català serà la referència en la competició de 4x4 clàssic, mentre que el madrileny, que te com a copilot el català Lucas Cruz, buscarà repetir victòria en bugui, en pugna amb Peterhansel tal com feien quan estaven a Peugeot. Cyril Despres també presentarà candidatura al títol.

Carlos Sainz ha estat fent proves amb Toyota i amb Mini en els darrers mesos, tant de 4x4 com en bugui, però s’ha decantat per l’oferta dels alemanys. L’estrena serà al Marroc, en la cursa que es disputarà del 4 al 9 d’octubre. No serà l’únic bugui de la marca, ja que també hi serà Cyril Despres. Peterhansel s’hi afegirà quan acabi contracte amb Peugeot, també a principis d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)