Fórmula 1

Hamilton doblega els Ferrari a Monza

Fórmula 1. El pilot de Mercedes es toca amb Vettel en la primera volta i supera Räikkönen en la tirada final per endur-se el GP d’Itàlia

Lewis Hamilton ha guanyat aquesta tarda el GP d’Itàlia després de superar el líder Kimi Räikkönen quan faltaven nou voltes. El pilot anglès de Mercedes ha empaitat el finlandès de Ferrari durant tota la cursa, després d’haver superat Sebastian Vettel en la primera volta per col·locar-se segon. Els dos cotxes s’han tocat i el pilot alemany de Ferrari ha caigut a l’últim lloc després de fer una virolla. El quart lloc final ha estat el seu sostre, de manera que Hamilton és encara més líder de la general, amb 256 punts, per 226 de Vettel. La diferència anterior de disset punts s’ha ampliat fins als 30.

Per arrodonir l’èxit de Mercedes en camp contrari, Valtteri Bottas ha estat tercer amb l’altre W09. Max Verstappen ha creuat la meta tercer, però el pilot de Red Bull ha rebut cinc segons de sanció per una escaramussa amb el pilot finlandès quan mirava de superar-lo i ha caigut al cinquè lloc rere Bottas i també Vettel. Ara Mercedes suma 415 punts per 390 de Ferrari, una diferència de deu punts més que abans de Monza.

La resta de posicions dins dels punts han estat per a Romain Grosjean (Haas), els Force India de Sergio Pérez i Esteban Ocon, Carlos Sainz (Renault) i Lance Stroll (Williams).

Daniel Ricciardo (Red Bull) i Fernando Alonso (McLaren) han hagut de plegar per sengles avaries, mentre que Brendon Hartley (Toro Rosso) ha trencat la suspensió en una topada tot just començar i també ha plegat.

La pròxima cursa serà el GP de Singapur, d’aquí a dues setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)