Fórmula 1

Aposta per la joventut

Motor. McLaren anuncia l’ascens del seu pilot júnior Lando Norris, de 18 anys, a l’equip de F-1 a partir del 2019, al costat de Carlos Sainz

Lando Norris serà el company de Carlos Sainz a McLaren a partir del 2019, segons va confirmar ahir l’equip de Woking. El pilot anglès, de 18 anys, és membre del programa júnior de McLaren des de l’any passat i competeix en el campionat de F-2, en el qual ocupa la segona posició provisional de la general, rere el seu compatriota i pilot júnior de Mercedes George Russell. També ha participat en els entrenaments lliures de les últimes dues curses de F-1, a Spa i Monza. Amb l’ascens de Lando, McLaren renova del tot la seva formació de pilots, arran del comiat de la F-1 de Fernando Alonso –substituït per Sainz, de 24 anys– i la caiguda en desgràcia de Stoffel Vandoorne, de 26 anys, que ahir reconeixia que no havia assolit els objectius en els dos cursos que haurà estat a l’equip, per bé que la mecànica tampoc no l’ha ajudat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)