Fórmula 1

Ferrari canvia Raikkonen per Leclerc

Fórmula 1. L’escuderia italiana prescindeix del campió finès, que fitxa per Sauber, i aposta per la promesa monegasca

El 2019 serà un any de canvis en la Fórmula 1. A més del comiat de Fernando Alonso, alguns moviments seran sonats i, no per esperats en les últimes setmanes, sorprenents. I un d’ell serà en un dels equips punters, i és que Ferrari ha anunciat un canvi de cromos amb Sauber. L’escuderia italiana prescindeix el contracte de Kimi Raikkonen i fitxa Charles Leclerc, que deixa lliure el seu seient a Sauber per a que l’ocupi el finès.

Amb aquest canvi de cromos, Raikkonen deixarà l’escuderia italiana a final de temporada després de vuit temporades –en dues etapes– en què ha aconseguit un mundial, l’any 2007. Ferrari no ha fet cas a Sebastian Vettel, que desitjava seguir compartint equip amb el finès. Kimi, però, marxa a l’equip Sauber, amb qui ja va córrer en els seus inicis.

L’aposta de Ferrari és Charles Leclerc. El pilot monegasc, de 20 anys, serà a partir de l’any que ve, company de Sebastian Vettel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)