Ral·lis

Un nou escenari

Motor. El ral·li de Turquia torna al mundial després de vuit anys d’absència, amb Neuville, Ogier i, sobretot, Tänak com a favorits

Thierry Neuville (Hyundai), Sébastien Ogier (Ford) i Ott Tänak (Toyota) són els principals favorits en el ral·li de Turquia, la desena prova del WRC. No debades, s’han repartit equitativament les victòries en els nou ral·lis disputats fins ara, per bé que el pilot belga encapçala la general amb 23 punts de marge gràcies a la seva regularitat. Thierry acaba d’allargar tres anys més el contracte amb la marca coreana, però el pilot del moment és Tänak, vencedor de tres dels cinc ral·lis anteriors i que ha sumat 59 dels 60 punts possibles en els dos últims, a Finlàndia (sobre terra) i Alemanya (asfalt). Si l’estonià manté el to a Turquia (terra), pot esdevenir un ferm candidat al títol. El ral·li turc torna al mundial després de vuit anys d’absència i va arrencar ahir al vespre amb una superespecial. Té disset trams i 312 km cronometrats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)