Fórmula 1

Hamilton, en ratxa

Fórmula 1. El pilot de Mercedes fa la posició preferent en el GP de Singapur i Vettel és només tercer rere Verstappen

Lewis Hamilton ha capgirat aquesta tarda (hora catalana) el pronòstic del GP de Singapur amb una volta estratosfèrica en l’entrenament cronometrat. El pilot de Mercedes ha fet 1:36.015 en la Q3 i ha avantatjat de tres dècimes el segon, Max Verstappen (Red Bull). Els Ferrari eren els favorits de la vigília, però Sebastian Vettel només ha pogut fer el tercer millor temps, a sis dècimes del W09 número 44, i Kimi Räikkönen, el cinquè, rere l’altre Mercedes, de Valtteri Bottas.

Hamilton ha rebaixat de gairebé tres segons i mig el rècord anterior de la pole a Singapur, en poder de Vettel des de l’any passat.

La tercera línia la tanca el segon Red Bull, de Daniel Ricciardo, prop de set dècimes més lent que el seu company, autor d’una prestació tan superlativa com la de Hamilton. És la setena pole del líder del mundial en quinze curses i la 79a de la seva carrera en F-1, el rècord absolut.

El top deu l’han tancat Sergio Pérez (Force India), Romain Grosjean (Haas), Esteban Ocon (Force India) i Nico Hülkenberg (Renault).

En la sisena línia arrencaran Fernando Alonso (McLaren) i Carlos Sainz (Renault), onzè i dotzè, que no han passat l’últim tall al costat dels Sauber de Charles Leclerc i Marcus Ericsson, i Pierre Gasly (Toro Rosso). Els Williams de Serguei Sirotkin i Lance Stroll ocupen l’última línia de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)