Fórmula 1

Hamilton guanya a Singapur i és més líder

Automobilisme. L’anglès ha mantingut la seva posició de sortida i ara avantatja en 10 punts més Sebastian Vettel en el mundial de Fórmula 1

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) s’ha imposat en el Gran Premi de Singapur de Fórmula 1, mantenint el seu primer lloc de sortida, i ha eixamplat en 10 punts més el seu avantatge al capdavant del mundial sobre l’alemany Sebastian Vettel (Ferrari), tercer en la cursa d’avui.

El triomf de Hamilton és el número 69 de la seva vida, el quart en el circuit urbà de Marina Bay i també el quart en les últimes cinc carreres de la present temporada. L’anglès acumula 281 punts, pels 241 del seu rival més immediat.

A Singapur ha estat segon l’holandès Max Verstappen (Red Bull), retenint també la seva posició de sortida gràcies a una encertada estratègia en el canvi de pneumàtics. Per darrera ha entrat Vettel, que ha provat una estratègia d’avançament canviant abans els pneumàtics.

Han completat la zona de punts el finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), el seu compatriota Kimi Raikkonen (Ferrari), l’australià Daniel Ricciardo (Red Bull), els espanyols Fernando Alonso (McLaren) i Carlos Sainz (Renault), setè i vuitè respectivament; el monegasc Charles Leclerc (Sauber) i l’alemany Nico Hülkenberg (Renault), desè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)