Trial

Bou tanca el mundial amb el sisè triomf consecutiu

Trial. Fajardo acaba tercer a Itàlia i s’assegura el subcampionat

La darrera prova del mundial que es va disputar a Itàlia va servir perquè Toni Bou (Montesa), amb el títol a la butxaca, sumés la seva sisena victòria consecutiva de la temporada i que Jeroni Fajardo (Gas Gas) s’assegurés el subcampionat mundial. El pierenc es va imposar en la darrera prova del mundial per només tres punts –21 per 24– a Adam Raga (TRRS), que lluitava per ser segon en la general. Toni Bou ha acabat la campanya amb 150 punts, el títol mundial i set victòries en les nou proves disputades.

El subcampionat mundial va ser finalment per a Jeroni Fajardo, que va ser tercer en la prova italiana (37 punts), i això li va permetre mantenir la segona posició. El de Caldes de Malavella va acabar el mundial amb 132 punts i una victòria, i va sumar tres punts més que Adam Raga, que va arribar als 129. El tercer pilot que tenia possibilitats de ser segon era el basc Jaime Busto (Gas Gas), però la seva cinquena posició en aquesta darrera prova el va deixar en la quarta plaça amb 124 punts. Albert Cabestany (Beta) va ser cinquè amb 102 punts, i Miquel Gelabart (Sherco) va ser novè amb 70 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)