Fórmula 1

Hamilton i Mercedes manen a Sotxi

Fórmula 1. El pilot anglès domina la primera jornada d’entrenaments lliures del GP de Rússia, seguit pel seu company Bottas. Vettel, cinquè, és mig segon més lent

Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en la primera jornada d’entrenaments lliures del GP de Rússia, la setzena prova del mundial de F-1. El pilot anglès de Mercedes ha fet un temps d’1:33.385 en la segona sessió, amb el pneumàtic hipertou, i ha avantatjat de dues dècimes el seu company Valtteri Bottas.

Els Ferrari han estat lluny de les fletxes de plata. Sebastian Vettel només ha estat cinquè, a mig segon de Hamilton i superat pels Red Bull de Max Verstappen i Daniel Ricciardo. El pilot alemany ha fet una virolla durant la simulació de cursa, sense conseqüències. Per la seva banda, Kimi Räikkönen no ha pogut trencar la barrera de l’1:34 i ha cedit un segon al líder del mundial.

Amb tot, els Red Bull no són rivals per als Ferrari ni per als Mercedes, atès que els dos RB14 munten un grup propulsor Renault (TAG Heuer) extra i la consegüent penalització els relegarà a la cua de la graella, al costat de Fernando Alonso, que també munta un motor Renault extra en el McLaren, i els Toro Rosso de Pierre Gasly i Brendon Hartley, que estrenen una evolució del motor Honda.

El top 10 de la llista de millors temps del dia rere els tres equips capdavanters el completen Sergio Pérez (Force India), Gasly, l’altre Force India d’Esteban Ocon i Marcus Ericsson (Sauber), desè.

En la primera sessió, amb la pista encara força bruta i lliscant, Vettel ha fet el millor temps (1:34.960), seguit per Verstappen. Hamilton i Bottas han estat tercer i quart, però amb el pneumàtic tou en comptes de l’hipertou que muntaven el Ferrari i el Red Bull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)