Fórmula 1

Hamilton, imparable també en el GP de Rússia

Fórmula 1. El pilot anglès lidera el doblet de Mercedes a Sotxi, suma la tercera victòria seguida i amplia l’avantatge sobre Vettel, tercer, fins als 50 punts

Lewis Hamilton ha guanyat aquesta tarda el GP de Rússia, la setzena prova del mundial, al davant de l’altre Mercedes de Valtteri Bottas i el Ferrari de Sebastian Vettel. Kimi Räikkönen ha estat quart amb el segon Ferrari i els Red Bull de Max Verstappen i Daniel Ricciardo han entrat cinquè i sisè havent arrencat des de la cua de la graella.

El millor dels altres ha estat Charles Leclerc (Sauber), setè, el seu segon millor resultat en l’any del seu debut. Kevin Magnussen (Haas) ha estat vuitè, i els Force India d’Esteban Ocon i Sergio Pérez han sumat els últims punts en joc.

Bottas ha mantingut el primer lloc en la sortida, però en l’única aturada a boxs Vettel ha desbancat Hamilton del segon lloc. El líder del mundial, però, ha avançat el seu rival a la pista i tot seguit el segon Mercedes l’ha deixat passar. En aquell moment el líder provisional era Verstappen, que havia arrencat amb el pneumàtic tou –el més dur dels tres disponibles– i s’ha enlairat fins al primer lloc abans d’aturar-se en les últimes voltes.

Bottas, doncs, ha renunciat a una victòria segura per engreixar l’avantatge en la general del seu company. Hamilton acumula tres victòries seguides i ha guanyat cinc de les sis últimes. L’anglès suma 306 punts, per 256 de Vettel. Una diferència de 50 punts quan només falten cinc curses. El pròxim gran premi es disputarà diumenge vinent, al Japó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)