Ral·lis

Tänak continua en ratxa

Motor. El pilot de Toyota ja té mig minut d’avantatge respecte de Neuville després de la primera etapa del ral·li de Gal·les

Ott Tänak va pel camí de sumar la quarta victòria consecutiva en el mundial de ral·lis i, de retruc, acaronar el lideratge de la general que ocupa Thierry Neuville. El pilot de Toyota va tancar la primera etapa del ral·li de Gal·les amb 28.8 segons d’avantatge respecte del cap de files de Hyundai. El pilot estonià va fer l’escratx en cinc dels sis trams llargs de l’etapa i només va cedir l’últim a Neuville. El belga va resultar afavorit per l’abandonament del pilot local Elfyn Evans (Ford) –vencedor a casa l’any passat– quan era segon, per avaria, i els problemes del seu company Suninen. El tercer Ford, de Sébastien Ogier, va tenir una fallada en la caixa de canvis i és cinquè, rere els companys de Tänak, Latvala i Lappi, i a només 9.4 de Neuville. En WRC2, Nil Solans i Marc Martí (Ford R5) van haver de plegar després de dues punxades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)