Fórmula 1

Hamilton, el més ràpid sota la pluja

Fórmula 1. El britànic, líder del mundial, ha fet el millor temps de la primera jornada dels entrenaments lliures del gran premi de Les Amèriques

Lewis Hamilton (Mercedes) ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures del gran premi de Les Amèriques que s’ha disputat sota la pluja. El britànic, que pot proclamar-se campió del món diumenge, n’ha tingut prou amb sortir en els últims cinc minuts de la sessió per marcar el millor temps. Hamilton també ha dominat la primera sessió de la jornada, que ha deixat complicades les coses per a Sebastian Vettel (Ferrari), l’únic amb opcions d’evitar el títol del britànic. L’alemany ha quedat lluny –cinquè en la primera sessió i desè en la segona–, tot i que les conclusions extretes avui poden no servir de gaire en un cap de setmana molt imprevisible meteorològicament parlant. Vettel, a més, ha estat sancionat amb tres posicions a la graella per no haver reduir el suficient quan s’ha mostrat la bandera vermella en la primera sessió, per la presència de grava a causa de la sortida de Leclerc.

La pluja i l’estat tan delicat de la pista ha impedit veure molta acció sobre l’asfalt, ja que molts han decidit no arriscar més del compte tenint en compte que, tot i que per a la qualificació s’espera pluja, la cursa de diumenge serà, si no fallen els pronòstics, en sec i, per tant, no es poden treure gaire conclusions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)