Ral·lis

Latvala, líder del ral·li Catalunya-Costa Daurada

Ral·lis. El finlandès s’ha situat al capdavant de la general, seguit de Sebastien Ogier. Neuville, lider del mundial, és cinquè

Jari-Mati Latvala (Toyota Yaris) s’ha situat líder del ral·li Catalunya-Costa Daurada després de la jornada d’asfalt, que ha estat marcada per la pluja. Per darrera del finlandès està el francès Sebastien Ogier (Ford Fiesta), mentre que el belga Thierry Neuville (Hyundai i20), líder del mundial, és cinquè.

Latvala s’ha imposat en la primera especial, la del Montmell, i ha aprofitat una punxada del seu compatriota Ott Tänak (Toyota Yaris) en què ha perdut gairebé dos minuts i les seves opcions de victòria. Ha estat, però, Dani Sordo (Hyundai i20) qui ha tancat el matí com a líder gràcies a la punxada de Tänak, però la progressió de Latvala a la tarda l’ha situat al primer lloc de la general.

Ara, Latvala té 4,7 segons d’avantatge sobre Ogier, un dels que es disputa el mundial, i vuit sobre Sebastien Loeb (Citroen), que és tercer. El líder del mundial, Thierry Neuville és cinquè a 12,7 segons i demà buscarà retallar-los per defensar els set punts que té d’avantatge en la general del mundial sobre Ogier. Ott Tänak ha caigut fins la vuitena posició.

Demà, última jornada del ral·li Catalunya-Costa Daurada en els trams de Riudecanyes, de 16,35 quiñòmetres, i Santa Marina, de 14,50 quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)