Fórmula 1

Hamilton entra en l’Olimp amb el cinquè títol mundial

Fórmula 1. El britànic es proclama campió del món per cinquena vegada després d’acabar quart en el gran premi de Mèxic

Lewis Hamilton (Mercedes) és ja un dels noms històrics de la Fórmula 1 després d’aconseguir a Mèxic el seu cinquè títol mundial i igualar Juan Manuel Fangio i quedar-se a només dos de Michael Schumacher. El britànic n’ha tingut prou amb una quarta posició a l’autòdrom Hermanos Rodríguez per aconseguir el mundial, ja que en tenia prou en acabar entre els set primers. Hamilton no ha tingut el seu millor cap de setmana, però aquest cop no ha volgut deixar escapar l’oportunitat de ser campió.

Hamilton, que sortira tercer, ha quedat fora del podi tot i superar Daniel Ricciardo (Red Bull), que ha abandonat a deu voltes pel final per un problema de motor, en la sortida i situar-se segon per darrera de Max Verstappen (Red Bull), dominador del tot el cap de setmana i que es va quedar a només 26 mil·lèsimes d’aconseguir la pole position ahir. L’holandès no ha deixat opció als seus rivals i ha marcat territori des de l’inici. Els dos pilots de Ferrari, Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen han completat el podi, fet que manté molt obert el mundial de constructors.

Fernando Alonso (McLaren) ha hagut d’abandonar en la cinquena volta i Carlos Sainz (Renault), en la 31a. També s’ha retirat el local Sergio Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)