Més motor

Greu accident de Sophia Floersch a Macau

Fórmula 3. La jove pilot alemanya s’ha trencat la columna i serà operada dilluns

  • Sophia Floersch, en el seu monoplaça EFE.
  • VÍDEO: Accident de Floersch a Macau

La pilot alemanya Sophia Floersch ha protagonitzat avui un brutal accident en el gran premi de Macau de la Fórmula 3. Floersch, de l’equip Van Amersfoort Racing, ha patit una fractura espinal a l’esquena després de perdre el control del seu monoplaça en el revolt Lisboa i ha volat pels aires passant per sobre les proteccions del límit del traçat abans d’estavellar-se contra una torre de fotògrafs.

Floersch ha volgut tranquil·litzar els seus seguits a través de les xarxes. “Només vull fer saber a tothom que estic bé però demà al matí em sotmetré a una operació”, ha piulat l’alemanya, de 17 anys, que ha agraït “a la FIA, al meu equip i a Mercedes per estar cuidant-me tan bé”.

En l’accident, també han quedat ferits la japonesa Sho Tsuboi, després que Floersch topés amb el sue monoplaça, i que tam´be ha hagut de ser hospitalitzada per problemes d’esquena. A més, dos fotògrafs i un auxiliar de cursa han patit també diverses lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)