Fórmula 1

Robert Kubica torna a la F-1

Fórmula 1. Serà pilot de Williams el 2019, vuit anys després de l’accident que va interrompre la seva carrera esportiva i l’ha deixat amb la mobilitat reduïda en el braç dret

Williams ha anunciat avui a Abu Dhabi que Robert Kubica serà un dels dos pilots de l’equip de Grove en el mundial de F-1 del 2019, al costat del pilot júnior de Mercedes George Russell, líder del campionat de F-2.

El pilot polonès disputarà demà la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Abu Dhabi –l’última cita del curs– i dimarts compartirà el cotxe amb Russell en el test oficial dels pneumàtics Pirelli del 2019 que s’ha de fer també al circuit de l’emirat.

“Estic content de no haver-me rendit mai”, ha declarat Kubica, que haurà passat vuit anys allunyat de la categoria reina de resultes de l’accident que va tenir en un ral·li local italià el febrer del 2011, que l’ha deixat amb la mobilitat reduïda en el braç dret.

Durant el llarg procés de rehabilitació, Kubica va reprendre progressivament el contacte amb la competició. Primer, als ral·lis –el 2013 va vèncer el mundial de WRC2–, i, a partir del 2016, als circuits. El 2017 va fer diverses sessions de proves amb Renault i Williams, i aquest any ha estat pilot reserva de l’equip amb el qual tornarà a competir l’any que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)