Fórmula 1

Alonso s’acomiada i Kubica torna

Fórmula 1. L’asturià disputa el seu últim gran premi a Abu Dhabi i el polonès serà pilot de Williams el 2019

Amb els títols decidits en favor de Lewis Hamilton i Mercedes, el comiat de Fernando Alonso de la F-1 i la confirmació que Robert Kubica serà pilot de Williams el 2019 van acaparar ahir l’atenció en la jornada prèvia del GP d’Abu Dhabi, l’última cita del mundial de F-1. El pilot polonès disputa avui la primera sessió lliure amb l’FW41 –ja ho va fer al Circuit de Barcelona-Catalunya i al Red Bull Ring– i dimarts el compartirà amb George Russell –el seu nou company– en el test oficial d’Abu Dhabi. Kubica, de 33 anys, tornarà a competir en F-1 després de vuit anys apartat de la categoria reina, arran d’un accident en un ral·li que l’ha deixat amb la mobilitat limitada en el braç dret. “Estic content de no haver-me rendit mai”, va dir.

I si uns venen, altres se’n van. Abu Dhabi serà l’últim gran premi d’Alonso, que el 2019 se centrarà en “nous reptes personals”, incloent-hi una segona participació en les 24 Hores de Le Mans i les 500 Milles d’Indianapolis. En el comiat de la F-1, el bicampió asturià lluirà una decoració especial en el McLaren, amb els colors del casc al capó del motor. “Serà una cursa especial i emotiva”, va dir. També deixaran la F-1 després d’Abu Dhabi Vandoorne –el company d’Alonso anirà a la fórmula E– i Ericsson, que el 2019 competirà en l’Indycar i, per tant, es retrobarà amb Alonso a les 500 Milles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)