Fórmula 1

A la venda les entrades de la pretemporada de F-1

Fórmula 1. Com a novetat, el Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix un nombre limitat d’entrades de pàdoc d’un dia, per 99 euros

El Circuit de Barcelona-Catalunya ja escalfa motors per ser la seu exclusiva –per quart any seguit– de la pretemporada de F-1. La instal·lació vallesana ja ha posat a la venda les entrades perquè els aficionats puguin gaudir en primícia dels nous bòlids del 2019, que estrenaran una fesomia nova pel que fa a l’aspecte aerodinàmic, segons el nou reglament de la FIA relatiu als alerons i la carrosseria, pensat per afavorir sobretot els avançaments i, per tant, l’espectacle.

La pretemporada constarà de dues tongades de quatre dies cadascuna, del 18 al 21 de febrer, i del 26 de febrer a l’1 de març. Les entrades individuals d’un dia tenen un preu de 18 euros, mentre que els socis del Circuit i les persones que ja hagin comprat l’entrada del Gran Premi de Catalunya de F-1 del 2019 (del 10 al 12 de maig) hi podran accedir gratuïtament.

La gran novetat dels tests és la possibilitat d’adquirir una entrada de pàdoc de només un dia. Aquestes entrades són limitades i tenen un preu de 99 euros. D’aquesta manera, els aficionats podran accedir a una de les zones més restringides i exclusives d’un gran premi, aparcar dins del Circuit de Montmeló i veure els cotxes a la pista des de la tribuna VIP.

També hi ha altres paquets disponibles a la venda, alguns amb visites guiades al Circuit, experiències de kàrting i l’exclusiu Montjuïc Club, amb servei de càtering inclòs.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada al web del Circuit (www.circuitcat.cat) o bé a les taquilles de la instal·lació durant els dies de tests.

LES XIFRES

99
euros
és el que val a nova entrada limitada, que permet als aficionats accedir a les zones VIP.
18
euros
és el que valen les entrades d’un dia als tests que es faran entre el 18 i el 21 de febrer.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)