Dakar

Nani Roma acaba segon la segona etapa del Dakar

Motor. La victòria se l’han endut el francès Loeb (Peugeot). El pilot català (Mini) escala fins al tercer lloc de la general, que lidera De Villiers (Toyota)

Nani Roma (Mini) ha quedat segon en la segona etapa del Ral·li Dakar, només superat pel francès Sébastien Loeb (Peugeot). El pilot de Folgueroles, amb Àlex Haro com a copilot, ha pogut recuperar part del temps que va perdre el primer dia, en què va ser onzè, i a falta de la finalització de l’etapa ocupa provisionalment la tercera posició de la general. Loeb ha fet un temps de 3h26:53en l’especial de 342 km entre Pisco i San Juan de Marcona, només vuit segons menys que Nani Roma. Giniel de Villiers (Toyota) ha acabat quart (+1:31) i ha passat a liderar la general en substitució de Nasser Al-Attiyah (Toyota), que avui només ha pogut ser onzè (+7:37). Tampoc ha tingut un bon dia Stéphane Peterhansel (Mini), que ha quedat encallat a una duna i ha perdut vint minuts fins que n’ha pogut treure el cotxe. El vencedor actual, Carlos Sainz (Mini), ha caigut fins al vuitè lloc de l’etapa (+4:40). La resta de categories continuaven disputant l’especial de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)