Dakar

Victòria de De Soultrait i retirada de Barreda

Motor. El xilè Pablo Quintanilla, segon, és el nou líder de la general de motos en substitució del castellonenc que ha estat evacuat en el quilòmetre 143

Xavier de Soultrait (Yamaha) s’ha endut la victòria en motos en l’especial de 331 km de la tercera etapa del Dakar, que s’ha disputat entre San Juan de Marcona i Arequipa. El pilot francès ha demostrat la seva habilitat sobre les dunes i s’ha imposat amb quinze segons de marge a Pablo Quintanilla (Husqvarna), que ha assolit el lideratge. El xilè ha substituït en el primer lloc de la general Joan Barreda (Honda), que s’ha vist obligat a abandonar. El pilot castellonenc ha estat evacuat en el quilòmetre 143 del tram cronometrat, on portava més d’una hora aturat. Aquesta és la seva quarta retirada en el Dakar. Tot i que l’etapa encara no s’ha acabat, els pilots de KTM, principals dominadors de les dues primeres etapes, també estan vivint un daltabaix. El més classificat ha estat Sam Sunderland, que ha acabat cinquè (+8:26). Stefan Svitko perdia més de deu minuts (7è) i Toby Price, gairebé un quart d’hora (9è). Oriol Mena (Hero) és, de moment, l’únic català que ha arribat a la meta, en vuitena posició (+11:15).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)