Dakar

Quintanilla guanya la sisena etapa

Dakar. El xilè de Husqvarna supera Kevin Benavides (Honda) i Matthias Walkner (KTM) en l’inici de la segona setmana de competició

Pablo Quintanilla (Husqvarna) ha aconseguit la victòria provisional en la sisena etapa del Dakar, entre Arequipa i San Juan de Marcona. Amb onze motos en meta, de moment, el xilè ha avantatjat Kevin Benavides (Honda) d’1:52; Matthias Walkner (KTM), de 4:21; Toby Price (KTM), de 4:48, i el fins ara líder de la cursa, Ricky Brabec (Honda), de 7:30. El nord-americà s’ha vist superat en la general pel vencedor del dia, que l’avantatja de 4:38. Price és tercer, a 5:17, i Benavides quart, a 8:01. Sam Sunderland (KTM), que era el segon en la general rere Brabec, ha perdut 22 minuts i ha caigut al setè lloc.

L’incident més destacat del dia ha estat la caiguda i l’abandonament del debutant espanyol Lorenzo Santolino (Sherco), que era l’onzè de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)