Dakar

Segona victòria d’etapa de Sam Sunderland

Dakar. El pilot de KTM s’imposa en la setena especial, mentre que Ricky Brabec recupera el primer lloc de la general de motos

Sam Sunderland (KTM) ha estat el vencedor de la setena etapa del Dakar, un bucle de 331 quilòmetres amb la sortida i l’arribada a San Juan de Marcona. El piloto britànic s’ha refet així de la dissort de diumenge, quan una avaria als frens el va endarrerir. És la seva segona victòria en aquesta edició.

Segon ha entrat el xilè José Ignacio Cornejo (Honda), a 1:51, i tercer el seu company Ricky Brabec, a 6:30. El nord-americà torna a ser el líder de la general, ja que Pablo Quintanilla (Husqvarna) ha perdut vint minuts i ha caigut al cinquè lloc, a deu minuts de Brabec.

A la general, el segon és ara Toby Price (KTM), a 6:55, seguit d’Adrien van Beveren (Yamaha), a 7:47; Sunderland, a 9:58, i Quintanilla, a un segon de l’anglès.

A hores d’ara cap català ha acabat l’etapa, però Oriol Mena (Hero) era vuitè en el pas pel cinquè control.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)